Isabella van Dijk

Iedereen is het waard om het leven een ruime voldoende te geven. Of u nu ziek bent, met een beperking leeft of juist helemaal gezond bent: ieder zou de mogelijkheid moeten ervaren om het leven waardevol te vinden. Ik wil graag meehelpen om dit doel bij mensen te bereiken.

Een geschenk van mijn jeugd is een ‘open mind’. Dit maakt dat ik te allen tijde de dialoog probeer aan te gaan, naast mensen ga staan. Ik weet zelden hét antwoord op problemen. Door naast iemand te gaan staan, wordt zijn last lichter ervaren en komt hij er langzaam van los. Feiten blijven bestaan, maar gevoelens veranderen.

In mijn leven gaat het om werkelijke aandacht, gezien worden en liefde, heel veel liefde.

Om mijn vak met passie en kwaliteit uit te blijven voeren blijf ik mij continue bijscholen. Bijscholen is niet alleen kennis vergaren, maar ook groeien in persoonlijke ontwikkeling. Groeien doet soms pijn, geeft soms weerstand en als ik daar doorheen ben, groei ik verder en kan ik het doorgeven.

Scholing:
– Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
– HBO Contextuele Hulpverlening
– Transformatieve Coaching en Mediation
– Diverse scholingen op het gebied van chronische pijn, neurologische aandoeningen, zoals Parkinson (ParkinsonNET geregistreerd), MS, Hersenletsel en andere diagnoses.
– Diverse scholingen op vakinhoudelijk gebied om mensen zo optimaal en kwalitatief goed hulp te verlenen.

Isabella van Dijk is getrouwd en moeder van twee jongens.